Hoppa till sidans innehåll

Anmälan till kurs


Under höstterminen kommer vi att hålla kurs i vår nya lokal på Dammgatan 11, 57230 Oskarshamn 

Dansen utvecklas ständigt och även vi i Snésteg vill hänga med i utvecklingen. Vi lär därför ut våra kurser efter det nya grundbeteendet där följarna driver med vänster fot. Har du inte gått buggkurs de senaste 2 åren behöver du gå Steg 1 för att befästa de nya grunderna innan du kan gå vidare. 

Det är en bra idé att se över alla kursbeskrivningar innan du bestämmer vilken/vilka kurser du vill anmäla dig.

På Snésteg strävar vi efter jämn fördelning mellan förare och följare i våra kurser så anmäl er gärna i par. Vi godtar även singelanmälningar. Du sätts då upp på kölistan och blir antagen vartefter vi får in nya singelanmälningar av motsvarande roll. Vi ser gärna förare/följare av båda könen.

OBS!

Under hösten kommer vi inte att att använda oss av garage och växla partner under kursernas gång pga Corona utan dansa med samma person hela tiden. Vi tar fortfarande emot singelanmälningar. På varje kurs kommer det vara max 10 par åt gången.


Anmälan 
Maila följande uppgifter till: This is a mailto link
(Vid paranmälan anges båda parters information)

- Kursens namn
- Namn på deltagare 
- Personnummer
- Ort
- Telefon
- Mejladress

+ eventuella övriga upplysningar 
(ex. allergier eller vilken roll du önskar vid buggkurser: förare/följare samt om du påbörjade kursen under vårterminen)

 

Anmälan är öppen!

Vi följer dataskyddsförodningen GDPR. Vi använder dina uppgifter till att administrera kurs- och danskvällsanmälningar samt statistikinsamling (antal medlemmar och LOK ansökan) till kommunen. Som medlem får du också ibland information via din mailadress från oss. I och med din anmälan samtycker du till att vi hanterar och sparar dina/ditt barns personuppgifter i samband med detta.

Efter anmälan så kommer ni få ett bekräftelsemejl som visar att vi tagit emot din anmälan.

Närmare kursstart kommer vi skicka ut ett antagningsbesked ifall du har fått en plats på kursen. I denna kommer du även att finna betalningsinformation samt kursledarnas information. Om du inte har fått en plats meddelar vi att du står på kö. 

 

Varmt välkommen att dansa med oss!

Uppdaterad: 26 JUL 2020 21:27 Skribent: Mikaela Lindeborg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
DK Snésteg - Danssport
Ellinor Kalmsjö, Bryggaregatan 12
57230 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info